de BijlesPlaats
Studiebegeleiding voor betere resultaten en meer zelfvertrouwen

Meer info

Tarieven

Een eerste gesprek - waarin wederzijdse verwachtingen worden afgestemd - wordt niet in rekening gebracht. 

  • Bijles: € 25 per uur. 
  • Oefenboek grammatica: € 12,50 (incl. 19% btw). 
  • Scriptie-begeleiding: € 35 per uur. 
  • Nakijk-service: € 10 per 1000 woorden (taal: spelling en grammatica).

Aanvullende voorwaarden:

- uren vooraf inkopen is mogelijk.
- reiskosten: alleen voor locaties vanaf 20 kilometer buiten de postcode 7421 EM: € 0,19 per km.
- betaling geschiedt middels factuur achteraf per maand.
- btw: wordt - in overeenstemming met de belastingdienst - niet in rekening gebracht voor diensten. Er wordt wel btw berekend over de prijs van verkochte producten.
- voor vragen over het verwerken van je gegevens, zie het reglement op de pagina Privacy.


Over mij

Iris Ronnes (drs.): iemand met passie en enthousiasme voor leren, studeren en jezelf ontwikkelen. Leren kan op allerlei manieren, volgens mij: uit de boeken, maar net zo goed in het leven zelf. Na het gymnasium en een studie sociologie aan de universiteit Utrecht, heb ik jarenlang in de zakelijke dienstverlening gewerkt bij overheid en in het bedrijfsleven. Daarna heb ik o.a. examentrainingen gegeven aan eindexamenleerlingen. Ook was ik trainer en coördinator van vrijwilligers bij Humanitas en heb ik diverse opleidingen gevolgd, onder andere coaching en psychosociale basiskennis. Sinds 2019 geef ik bijles en sinds 2020 scriptiebegeleiding aan hbo-studenten. Samenwerkingspartners zijn Abacus bijlesinstituut en Team Scriptium.

Vanuit mijn werk- en levenservaring en opleidingen heb ik ook - naast de inhoudelijke kant - aandacht voor het welzijn van de leerling of student.  Want goed in je vel zitten is mijns inziens de basis van waaruit je goed kunt leren, studeren en resultaten kunt halen.  En goede resultaten versterken op hun beurt weer het zelfvertrouwen. 

E-mailen
Bellen
Map